- 2 küpset banaani
- 4 muna
- supilusikatäis mandlivõid
- praadimiseks kookosrasva
Kahvliga banaan lödiks, muna ja mandlivõi juurde, segad ära. Kui liiga vedel, võib veel banaani juurde lisada. No ja siis hakkadki praadima. Keeramisel peab veidi ettevaatlik olema, sest need pannkoogid on muredamad kui tavalised pannkoogid. Aga ülimaitsvad ja praktiliselt mitte millestktki.
Täna võtsin aga ette ja tegin veidi rohkem kokkamist. Tegelikult oli külmkapis on poolik kapsapea, mis juba hakkas käest minema ning sügavkülma on varutud mahedat veisehakkliha Tagurpidi Lavkast. Nii saigi õhtuks tehtud kapsa-hakkliharulle. Retsept taas ülilihtne:
- pool kapsapead
- 500 g veise hakkliha (põhimõtteliselt võib asendada mis tahes hakklihaga)
- 1 muna
- veidi cayanne pipart
- paar küüslaauku
- ürdisoola (see üpris paleo ja ostetud Biomarketist)
Kuna on haiguste aeg ja mina endale uue lemmiku leidnud (pomelo- täpselt minule, et vahel selline veidi hapukas, meenutab greipi, aga palju lihtsam puhastada ning saab ka palju rohkem viljaliha), siis tavaliselt tulengi poest mitme pomelo ja granaatõunaga. Esimene siis ka Miia lemmik, Mettele meeldib teine vili siis:) Ning niimoodi me õhtuti neid maitsvaid asju maiustame:)
Siinkohal lisan ka video, kuidas tõesti ilma vaevata granaatõunast seemned kätte saab. Meil igatahes ära katsetatud ning töötab täiega:
neid katsetan kindlasti. pane teinekordki mõni retsept üles!
VastaKustutae.
Ikka panen. Esimene nädal teen tõenäoliselt siis selliseid lihtsamaid asju, mida tava kokaraamatutest leiab ;)
VastaKustuta