neljapäev, 6. märts 2014

18. päev

Üle pika aja sain siis kontorisse tööle. Jõudsin enne kell 9 alanud koosolekut oma smuuti (banaan, pirn, lonks vett) kokku keerata ja täitsa kenasti pidasin lõunani vastu (ok, vahepealaks mõned metspähklid). Lõunaks eileõhtust nämmat toitu ja mõned tükid pomelot. Kuna oli väga sebimisrohke päev, siis energiat ja tegutsemisisu jätkus kogu päevaks:)
Õhtusöögiks tegin ahjus porgandeid ja peakapsast (küpsetuskotis tunnikese 200 kraadi juures) ja sealiha minutipihvid šampinioni kattega:
- 4 minutpihvi
- isetehtud ürdisegu (tüümian, ürdisool, pipar, paprikapulber, ürdisegu)
- peotäis šampinione
- väike jupike ingverit
- 2 küüslaugu küünt
- praadimiseks kookosrasva
Tegin pihvid maitseaineseguga kokku ja praadisin mõlemilt poolt veidi. Seejärel asetasin foolumiga kaetud ahjupannile. Praadisin küüslaulu, seened ja ingveri, maitsestasin pipraga ning panin igale pihvile veidi seenesegu peale. Katsin ahjupanni fooliumiga ja pooleks tunniks 220 kraadisesse ahju (suhteliselt õhukesed tükid olid, et kui paksemad on, tuleks kauem hoida). Tegelikult jäi kogu toit veidi kauemaks ahju järelküpsema (ahi oli välja lülitatud), sest käisime tõime abikaasa laevalt ära:) Ning saimegi koju jõudes kohe õhtustama hakata:)

Kuna kõht oli nii tühi, siis ei viitsinud fotokat otsida ja tegin klõpsu telefoniga;) Igatahes kogu pere kiitis ja sõi. Lapsed pole eriti lihasõbrad, nii et nemad panustasid porganditele.
Õhtul sai maiustatud pomelot ja veidi pistaatsiapähkleid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar